Спомагателни елементи

„Наш дълг е да предоставяме бързо, ефикасно и отлично обслужване.”

Благодарение на своята политика Кингспан е лидер на пазара за спомагателни елементи, необходими за извършването на всички етапи на строителство или ремонт на сградата. Големите капиталовложения в гъвкаво производствено оборудване и системи скъсяват пътя на висококачествените елементи от поръчването им до доставката на строителната площадка, като по този начин се дава възможност на клиентите и строителите да спазват сроковете си.


Архитектите могат да вмъкват специални детайли, които да придават индивидуалност и неповторимост на проектите им, с увереността, че Кингспан ще ги изпълни на практика. Фирма Кингспан може да изпълни всички ваши изисквания, като се започне от общия фирмен стил и се стигне до индивидуалните еднократни проекти, поддържайки неизменно висок стандарт на качество.


Кингспан произвежда и доставя богата гама стандартни и уникални спомагателни елементи, които могат да се използват за подобряване на архитектурния вид на сградата. Отделите на Кингспан за техническо обслужване и за производство на спомагателни елементи предоставят на проектантите и строителите пълен пакет обслужване както в етапа на проектирането, така и в процеса на строителство и монтаж.

Разнообразна гама от продукти

Благодарение на разнообразната ни гама от продукти и оборудване за нас няма задача, с която да не можем да се справим. Изработването на специални елементи от богатия ни асортимент метали, профили и покрития се осъществява благодарение на използването на най-новите технологии, машини и ноу-хау, което задоволява всички съвременни изисквания.

Незабавно предоставяне на оферта

Нашите екипи по оценка на стойността ще ви изпратят ценова оферта веднага след получаване на запитването. Незабавният ни отговор е гаранция за това, че ценим времето ви.

Бързо обслужване

Подкрепата от екипите на Кингспан ви гарантира, че винаги можете да разчитате на фирмата, за да изпълните кратките срокове, които имате.

Доставка на следващия ден

Непрекъснатото 24-часово производство на фирмата позволява извършването на доставки на следващия ден.

Богат асортимент

Благодарение на богатия избор от материали, размери и покрития са възможни безброй съчетания. Асортиментът от материали включва поцинкована стомана, PVDF, HPS200, Пластизол 200, покрития от Celestia и полиестер, което улеснява незабавното изпълнение на поръчката.

За контакт

Кингспан ЕООД
ул. Григор Пърличев 2
СОФИЯ 1000
България
+359 888 320 880
+359 888 328 188
info@kingspan.bg